Memorial Day 2009
Date   Highlights
23-5-2009  

We hebben een lang weekend in verband met Memorial day. Vandaag even met de hondjes naar Canadice lake geweest. Dit een een van de kleinere meertjes en dit meer wordt ook gebruikt voor de drinkwatervoorziening van Rochester. Er mogen dus geen motorboten komen, aleen maar kano's. Daarom is dit een heel mooi en rustig meer. We wilden eens kijken of duitse herders ook willen zwemmen. Het duurde even maar met Fisco is het gelukt. Woody kijkt nog even de kat uit de boom.

24-5-2009  

 

Memorial day parade in Naples was weer een heel spektakel. Heel gezellig zoals altijd met dit soort parades en voor een dorp zoals Naples viel het helemaal niet tegen wat betreft grootte. Vooral de Naples High School marching band was erg leuk om te zien. Swingt toch veel meer dan de harmonie in Reuver hoor.

Iedereen zit netjes in heel eigen stoeltjes te wachten aan de kant van de weg. Tot hilariteit van velen brak ik perongeluk een grote tak van een boom toen ik er tegenaan leunde. Ik heb wat opmerkingen over me heen gekregen.

Aan het begin van de optocht natuurlijk de veteranen. Degene die slecht ter been zijn worden in auto's in de optocht vervoerd.

"Hi Marie, love your Mustang". Hoevaak hoor je dat in Nederland? Hahaha.

De Naples High School marching band.

Vol enthousiasme werd er gespeeld. Zelf elektrische gitaren werden gebruikt.

Speciaal optreden voor het erepodium. Even de pakjes uitgegooid.

Kan ik uren naar kijken. Er is binnenkort een marching band toernooi in de buurt en dat wil ik zeker zien.

Soms is het nooit helemaal duidelijk waarom mensen meedoen in een optocht maar het is in ieder geval een mooie klassieker.

Als het maar een mooi geluid maakt. Ik had misschien ook nog mee kunnen doen met de grasmaaier.

Slecht 1 pk. Alhoewel....mischien maar een 1/4 pk. Net zo groot als Fisco.

Ter afsluiting diverse toespraken bij het oude gemeentehuis. Gedichten werden gelezen, medailles uitgereikt en muziek gemaakt. Wat een trots volk...wel mooi hoor.