Diary March 2010
Date Highlights
1-3-2010

En het sneeuwt maar door. We wonen nu in een kerstkaart. Ik denk dat er nu ergens tussen de 0.5m en 0.75m gevallen is inmiddels maar het ziet er prachtig uit. De sneeuwbergen bij de garage zijn inmiddels meer dan 2 meter hoog.

Mooie bobsleebaan.

We kunnen alleen nog maar over de oprit lopen want de paden zijn onbegaanbaar.

De oprit is vanmorgen weer netjes schoongeveegd.

Op zijn achterpoten is Fisco bijna net zo groot als Suzanne.

Normaal rennen de paarden samen met de honden langs de afrastering maar vanmorgen waren ze nog niet helemaal wakker.Woody probeert het wel nog.

 

13-3-2010

Ben weer even een paar dagen op bezoek in Nederland en dan moet ik toch weer even de buurt verkennen. Suus is thuis gebleven bij de paardjes en honden. Ken je dit huisje nog Suus? Toch heel iets anders dan nu he. De huidige bewoners zorgen er helaas niet zo heel goed voor.

Als ik Kessel zie moet ik toch aan Annemiek denken. Er liggen me tegenwoordig nogal wat dure villa's langs de maas in Kessel.

Ook het pondje doet nog volop dienst tussen Kessel en Reuver. Daar heb ik me vroeger toch vaak zitten vissen.

Ben nog naar de paarden van de broer van Karel gaan kijken op de proefboerderij. Hij heeft zo'n 7 geweldig mooie Belgische knollen. Moet het zoiets worden Suus?

 

Een gigantische grote kop als je hem van dichtbij zit.

Ondanks dat ze zo groot zijn waren ze erg speels en aktief. Rennen en springen. Maakt wel indruk als je zo'n locomotief op je af ziet komen.

 

18-3-2010

Ik heb mijn verjaardag in Nederland mogen vieren. Het was natuurlijk een gewone werkdag maar na het werk zijn we met de aanwezige Xytech vrienden en hun familie heerlijk gaan eten bij een nieuw Italiaans restaurant in Venray. Altijd heel gezellig met deze club.

Ziet er goed uit toch? Wel veel te gezond voor Bas, die heeft liever chocolade gebak.

30-3-2010

Ach ja, je hoeft je maar iets te verbeelden he. Onze bergen zijn toch ietsje lager dan die in Zwitserland.