Diary October 2011
Date   Highlights
9-10-2011  

Twee weken geleden een nieuwe fabriek geopend voor Carestream. Een stuk dichter in de buurt (Canandaigua). Helaas blijft mijn hoofdvestiging in Rochester. Inmiddels hebben we 4 productievestigingen in Rochester, 1 in Long Island, 1 in China en 1 in Israel. Canandaigua wordt echt een high tech bedrijf met de allermodernste apparatuur in a class 100 cleanroom. Al met al investeren we $6 miljoen alleen al in apparatuur. De pers heeft nogal belangstelling maar we kunnen nog niet uit de doeken doen wat we precies gaan doen in Canandaigua.

 

De B&B draait volop en we hebben al de meest uiteenlopende gasten en ervaringen gehad:

- Een gepensioneerde kunstenaar die heel mooi kon schilderen. De tekening op de voorpagina van deze website is door hem gemaakt. Kregen we kado toen hij vertrok. Ze hadden eigenlijk een reis naar het echte Napels geboekt maar toen dat niet doorging zijn ze naar Naples NY gekomen. Ze vonden het prachtig en wilden meteen een week bijboeken maar dit ging helaas niet want we zaten al volgeboekt.

- Eerste huwelijksaanzoek en ze waren allebei echt totaal bezopen.

- Vrouwelijke FBI agent met vriendin

- Politie agent die met zijn vrouw voor de eerste keer na 5 jaar alleen een dagje weg waren van de kinderen. Natuurlijk belden de kinderen 's avonds en wilde zijn vrouw eigenlijk alweer meteen weer naar huis.

- Turkse moeder en dochter uit Brooklyn die al voor de derde keer op rij enkele dagen komen. Moeder verdient de kost met kinderboeken en kunst en ze zijn helemaal weg van Naples. Haar dochter staat elke dag om half 7 te wachten om Suus te helepn met het verzorgen van de paarden en elke keer als ze weer naar huis moet is het huilen.

Teveel om op te noemen en al met al hebben we alleen maar leuke ervaringen (op 1 uitzondering na) en veel mensen zijn al terugkerende gasten.

9-10-2011  

Het is echt prachtig herfstweer (Indian summer), zo'n 25 graden dus hebben we Letchworth park nog eens bezocht en we waren niet de enigen. Normaal gesproken is het er heel rustig maar vandaag leek het wel zuid-limburg op een zondag.

We are having perfect autumn weather (Indian summer), 25 C and a good day to visit Letchworth park again. We were not the only ones that had this idea because today it was very busy in the park.

Toch weer chinezen die op het randje moesten gaan staan. Afgelopen zomer is er in Niagara falls een chinese vrouw in de waterval gevallen en nooit meer terug gezien. Om een of andere reden is dit echt een chinees gebruik.

Everytime when there is a dangerous cliff you will see chinese tourists wanting to take a picture right at the edge of a cliff. Last summer a chinese woman fell off the cliff in Niagara falls and was never seen again.

They call Letchworth park the mini "Grand Canyon" and in the pictures below you can see why.

About 200 meter deep.

Ongeveer 200 meter diep.